Πρωτόγνωρη κατάσταση, κατά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

8 Σεπτεμβρίου, 2021 15:11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνδημότισσες, συνδημότες και κυρίες, κύριοι εκπαιδευτικοί, όλων των βαθμίδων, του Δήμου Τριφυλίας. Στο δημοτικό συμβούλιο της 07/09/2021 συνέβη κάτι πρωτόγνωρο καθώς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Κατσίβελας Παναγιώτης, κος Μερκούρης Ιωάννης, κος Καναλουπίτης Χαράλαμπος, κος Αδρακτάς Ιωάννης, κος Τσαφαράς Παναγιώτης, κα Αλεξοπούλου Σταματία, κος Ανδρινόπουλος Ευστάθιος κα Καμπύλη-Ανδριοπούλου Μαγδαληνή, κος Δριμής Δημήτριος, κος Κουκούμης Σαράντος, κος Κοροβίλας Ευάγγελος και κος Αλευράς Παναγιώτης, σε αγαστή συνεργασία και με μοναδικό σκοπό την παρακώλυση της λειτουργιάς του Δήμου, δε δέχτηκαν να εισέλθουν για συζήτηση τα, εκτός ημερησίας διάταξης, δύο επείγοντα θέματα.

Οι παραπάνω σύμβουλοι, ας ανατρέξουν σε όλες τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, παλαιοτέρων Δημαρχοντιών και θα διαπιστώσουν ότι είθισται να συζητιούνται θέματα, εκτός ημερησίας διάταξης.

Οι παραπάνω σύμβουλοι, βλέποντας την τεραστία αλλαγή που συντελείται στο Δήμο Τριφυλίας, προσπαθούν να εμποδίσουν την πρόοδο του Δήμου, εκμεταλλευόμενοι έναν τραγικό νόμο, που στερεί την πλειοψηφία από μια δημοτική αρχή του 70%.

Αποτέλεσμα, της άρνησης εισαγωγής των θεμάτων για συζήτηση, είναι να κινδυνεύουν τα αυτοκίνητα και τα μηχανήματα του Δήμου να μείνουν χωρίς καύσιμα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες του Δήμου.

Επίσης, τα σχολεία του Δήμου μας ανοίγουν τη Δευτέρα και δε δέχτηκαν να γίνει η συζήτηση, προκειμένου να γίνει κατανομή στα σχολεία.

Κύριοι εκπαιδευτικοί και αγαπητοί μαθητές… Οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, από τη Δευτέρα, θα φέρει τη σφραγίδα του κ. Κατσίβελα, του κ. Μερκούρη, του κ. Καναλουπίτη, του κ. Αδρακτά, του κ. Τσαφαρά, της κα Αλεξοπούλου, του κ. Ανδρινόπουλου, της κα Ανδρινοπούλου του κ. Δριμή, του κ. Κουκούμη, του κ. Κοροβίλα και του κ. Αλευρά. Τους παραδίδουμε στην κρίση σας και στην κρίση όλων των Δημοτών, για να κατανοήσετε άπαντες, πώς ενδιαφέρονται για την πρόοδο του Δήμου μας.

Απομένουν 2 χρόνια, για να εκμεταλλευτούν έναν στρεβλό νόμο, γιατί μετά δε θα έχουν λόγο ύπαρξης.

Κύριοι επικεφαλής…

έχετε ταμπουρωθεί στα χαρακώματα της ανυπαρξίας σας και χτυπάτε μια Δημοτική Αρχή, που παράγει έργο και έχει στο πλευρό της τους, νουν έχοντες, πολίτες της Τριφυλίας.

Κυπαρισσία 08/09/2021

Ο δήμαρχος Τριφυλίας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ