Δήμαρχος

Χαιρετισμός Δημάρχου

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, 

Σας καλωσορίζω και σας εύχομαι καλή περιήγηση στο νέο δικτυακό τόπο του Δήμου μας, που στόχος μας είναι να αποτελέσει μία σύγχρονη πλατφόρμα, ανοιχτής και αμφίδρομης, επικοινωνίας με τους πολίτες και επισκέπτες του.

Η Δημοτική Αρχή ανταποκρινόμενη, τόσο στις απαιτήσεις, όσο και στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και με γνώμονα, πρωτίστως, την προσιτή και ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών και επισκεπτών της, προχώρησε στην ανανέωση της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.

Σκοπός μας, αυτή να γίνει ο δίαυλος επικοινωνίας με τον πολίτη και επισκέπτη της, προκειμένου να του παρέχει έγκαιρη, έγκυρη, σφαιρική και αποτελεσματική πληροφόρηση, αφ’ ενός μεν σε ό,τι έχει να κάνει με τις δομές, τις υπηρεσίες και τις δράσεις που υλοποιούνται στο Δήμο και αφ’ ετέρου δε σε ό,τι έχει να κάνει με την προβολή του φυσικού κάλλους, της πολιτιστικής κληρονομιάς και των ιστορικών και θρησκευτικών μνημείων του τόπου μας.


Ο μοντέρνος και εύχρηστος σχεδιασμός της νέας ιστοσελίδας, έγινε με απόλυτη προτεραιότητα τη διευκόλυνση του πολίτη και επισκέπτη της, ο οποίος θα μπορεί να αναζητήσει, να ενημερωθεί και να επικοινωνήσει γρήγορα, εύκολα, αλλά κυρίως υπεύθυνα και με τον πιο αξιόπιστο τρόπο.

Επίσης, μέσω αυτής, διευρύνονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και διευκολύνεται η καθημερινότητά τους, μιας και θα δύνανται να αλληλεπιδρούν, άμεσα και αποτελεσματικά, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, με το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου μας.


Η νέα ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται συνεχώς, ώστε να αποτελεί εργαλείο
ενημέρωσης και επικοινωνίας του κάθε δημότη και φίλου του Δήμου Τριφυλίας, παρέχοντάς του σαφή και πλήρη εικόνα για το πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας.

Μιας περιοχής, που αξίζει να ζεις, αλλά και να τη ζεις!

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Ο Δήμος μας