Παραλαβή Νέων Απορριμματοφόρων και Φορτηγών Δήμου Τριφυλίας. (Εικόνες)

4 Οκτωβρίου, 2021 14:45

Με πολλή χαρά και ακόμα περισσότερη διάθεση για δουλειά παραλάβαμε, σήμερα, τα πρώτα απορριμματοφόρα οχήματα και μηχανήματα έργου, για το Δήμο Τριφυλίας.

Με νέα, λοιπόν, οχήματα αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, όπως και έργου, εξοπλίζεται ο Δήμος μας, προκειμένου να αντεπεξέλθει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις αυξημένες ανάγκες του.

Τα νέα αυτά οχήματα, που αποκτήθηκαν μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και έρχονται να προστεθούν στο στόλο του Δήμου Τριφυλίας, πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, πόσω μάλλον εκείνες της ασφάλειας.

Πρόκειται δε να βοηθήσουν, τα μέγιστα, στο έργο μας, καθώς βασικό μέλημά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Κάτι για το οποίο προσπαθούμε, καθημερινά, με τους συνεργάτες μου και γι’ αυτό και εμπλουτίζουμε το Δήμο μας, με νέο εξοπλισμό, προκειμένου να συμβάλλουμε στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του.

Να σημειωθεί πως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρόκειται να παραλάβουμε επτά (7) επιπλέον οχήματα, απαραίτητα για τα έργα αγροτικής οδοποιΐας, καθώς και για την υπηρεσία καθαριότητας, του Δήμου μας.Και συνεχίζουμε…Με σωστό σχεδιασμό, όραμα, σκληρή δουλειά και με σύνθημά μας:

“ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ”

Κυπαρισσία 02/10/2021

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ