Μια ευχή για την μικρή Μιχαέλα

14 Απριλίου, 2022 14:15

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΗΛΛΕΓΥΗΣ της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Μια ευχή για την μικρή Μιχαέλα

Η μικρή Μιχαέλα είναι ένας άγγελος ζωή μιας οικογένειας συμπατριωτών μας, της οικογένειας Ζαΐμη. Πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Το πρόβλημα της έγινε γνωστό και από το δελτίο ειδήσεων του Star αναζητώντας τη συμπαράστασή μας στο δύσκολο δρόμο προς τη θεραπεία. Αντίγραφο του ιατρικής διάγνωσης από δημόσιο νοσοκομείο βρίσκεται στα χέρια μας.

Το Αυτ. Τμήμα Κοιν. Προστασίας του Δήμου μας, το Τμήμα Αλληλεγγύης της Κοιν. Επιχείρησης και το MakeAWishθα κάνουν μια ευχή για τη μικρή Μιχαέλα  και όλα τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες την Πέμπτη, 29 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, φωταγωγώντας με μπλε χρώμα την Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων.

Με τη συμβολική αυτή κίνηση υποστηρίζουμε τη διάδοση του οράματος και του έργου του Make–A–Wish, αφού έρευνες καταδεικνύουν ότι η εκπλήρωση της ευχής αυτών των παιδιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων ενώνει τις δυνάμεις του  με τις ευχές μας και στήνει κουμπαράδες αγάπης για τη μικρή συμπατριώτισσα μαςστα μαγαζιά και τις εκκλησίες όλης  της πόλης τις ημέρες του Πάσχα.

Η Μιχαέλα έχει ανάγκη ειδικού ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου λόγω του κινητικού προβλήματός της και  από ειδικό βαν στο οποίο θα μπαίνει το αμαξίδιο, για να μπορεί να μετακινείται. Η αξία τους ανέρχεται περίπου στις 55.000,00 €.

Σας καλούμε να συμμετέχετε σ αυτή την αλυσίδα αλληλεγγύης με τις ευχές, τις προσευχές και την έμπρακτη συνεισφορά σας για να χαρίσουμε ελπίδα ζωής στη μικρή Μιχαέλα.

Ο Αντιδήμαρχος Κοιν. Προστασίας

Δήμου Τριφυλίας

Νικόλαος Φρούσος

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/558793/myikh-atrofia-h-istoria-ths-8xronhs-mixaelas