ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΑΝΑΒΟΥΝ στα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ

16 Δεκεμβρίου, 2021 11:25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΑΝΑΒΟΥΝ  στα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση με τη συνεργασία Εκπαιδευτικών, Συλλόγων Γονέων και μαθητών των σχολείων όλων των βαθμίδων των Φιλιατρών θα πραγματοποιήσουν και αυτή τη χρονιά την καθιερωμένη  εκδήλωση του στολισμού των Χριστουγεννιάτικων Δένδρων  των σχολείων  της πλατείας που βρίσκεται μπροστά στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για έβδομη χρονιά, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021. Ο στολισμός των δέντρων θα ξεκινήσει από τις 4.00 μμ. και θα ολοκληρωθεί στις 6.00 μμ. Στις 6.00 περίπου, όλα μαζί τα δέντρα θα φωταγωγηθούν. Η εκδήλωση είναι πρωτότυπη και συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολύ κόσμο. Τους μικρούς μαθητές και τους επισκέπτες θα διασκεδάσουν ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του. Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα προσφέρει ζεστή σοκολάτα και οι γονείς των μαθητών θα μας κεράσουν γλυκίσματα.

Η κατασκευή των πρωτότυπων χριστουγεννιάτικων δέντρων των σχολείων ενεργοποιεί τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα παιδιών και ενηλίκων που συνεργάζονται για την κατασκευή τους και όλοι μαζί συμβάλουν στον εορταστικό στολισμό της πόλης. Τα δέντρα θα παραμείνουν φωταγωγημένα  στην πλατεία, όπου θα μπορούν να τα θαυμάζουν οι επισκέπτες, μέχρι το τέλος των εορτών.

Την εκδήλωση συντονίζει η Εκπαιδευτικός & Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών κ. Παντελάκη Βιβή.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της μετάδοσης  της πανδημίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ