Σε ετοιμότητα ο Δήμος Τριφυλίας για τις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου

19 Μαΐου, 2023 11:44

Ο Δήμος Τριφυλίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την διεξαγωγή των εκλογών της Κυριακή 21 Μαΐου 2023, μετά από ενημέρωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Διοικητικού-Οικονομικού , κ. Στριμπάκου Δημήτριου και της Διευθύντριας Διοικητικών υπηρεσιών κας Στρατικοπούλου Χριστινάς. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 07:00 πμ έως τις 19:00 μμ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των αρμοδίων το εκλογικό υλικό παρελήφθη και η διανομή του στου δικαστικούς αντιπροσώπους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή από τις 07:00 το πρωί  έως τις  και αύριο Σάββατο από τις μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος δικαστικός αντιπρόσωπος. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο το οποίο θα είναι ανοιχτό σήμερα Παρασκευή έως τις 21:00 το βράδυ, το Σάββατο από τις 08:00 π.μ. έως τις 20:00 μμ. και  τη Κυριακή από τις 07:00 πμ. μέχρι το πέρας της αναμετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Επίσης τα ΚΕΠ του δήμου Τριφυλίας θα λειτουργήσουν το Σάββατο από τις 08:00 πμ. έως και τις 13:30 μμ.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι στον Δήμο Τριφυλίας θα λειτουργήσουν 88 εκλογικά τμήματα και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων με όσες αλλαγές είχαν πραγματοποιηθεί έως την 28η Φεβρουαρίου.

Σε περίπτωση που κάποιος δημότης χρειάζεται διευκρινήσεις για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζει, μπορεί να καλεί στα τηλ:

Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας—-2761360777,2761360725

Δημοτική Ενοτητα Φιλιατρών——2761360010, 2761360031