Ανακοίνωση για επισιτιστική βοήθεια

5 Απριλίου, 2021 12:55

Η Kοινωνική Yπηρεσία και ο Τομέας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του  Δήμου Τριφυλίας στηρίζει άτομα και οικογένειες, κατοίκους του Δήμου μας, οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, έχουν χάσει την εργασία τους, αδυνατούν να καλύψουν βασικές καθημερινές ανάγκες.

Σκοπός μας είναι οι συνάνθρωποι μας να υποστηριχθούν, όσο το δυνατόν καλύτερα κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Στηρίζουμε περιοδικά 300 νοικοκυριά. Καθημερινά βρισκόμαστε στο πλευρό 50 οικογενειών έχοντας την επισιτιστική τους φροντίδα.

Έχουμε αυξημένη ανάγκη από τα βασικά αγαθά καθημερινής διαβίωσης και ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών του Πάσχα, που κανείς δεν πρέπει να νιώσει μόνος και αβοήθητος. Και η πιο μικρή προσφορά σας, μας είναι πολύτιμη.

Μπορείτε να παραδώσετε την πολύτιμη προσφορά σας σε οποιοδήποτε Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Τριφυλίας.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δικτυώσουμε με τον πιο κατάλληλο αποδέκτη στην περιοχή σας και να παρέχετε τη βοήθεια ο/η ίδιος/α.

Τηλ. επικοινωνίας  2761360025.

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε το έργο μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε ένα κόσμο καλύτερο, να ενισχύσουμε την αλυσίδα αγάπης, να χαρίσουμε χαμόγελα ελπίδας.

Νικόλαος Φρούσος

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Δήμου Τριφυλίας